martes, 9 de diciembre de 2014

CELEBRAMOS LA VICTORIA DE LA PLATAFORMA EL SABADO 13 DE DICIEMBRE

Celebrem la Victòria de la plataforma Estafa Banca, contra la banca, dissabte 13 de desembre a les 11h, Plaça Catalunya davant del banc d’Espanya, amb l’enterrament dels banquers

El febrer de 2012 vam començar la lluita contra la banca, i després de més de dos anys al carrer, el 17 de juliol de 2014, vam celebrar la victoria de la plataforma i el fi de la lluita al carrer, i ara volem fer publica la victoria amb l'enterrament dels banquers.

Totes les persones que han lluitat sense treva, amb pluja, fred o calor,han recuperat el què els hi van robar els banquers amb l’estafa/corralito de les mal anomenades “preferents”, que eren els estalvis de la gent treballadora, majoritàriament jubilada.

Per fi, ha arribat el moment d’anunciar públicament la nostra victòria. Perquè quedi constància que la nostra lluita contra la banca ha estat un éxit per a totes aquelles persones que es van apropar a la Plataforma i vam sortir al carrer a denunciar l’estafa.
Per tancar aquesta història tan macabra, que ha costat, inclús vides i molt patiment a gent molt vulnerable, un grup de persones de la plataforma hem estat preparant, L’ENTERRAMENT DELS BANQUERS.

Farem una volta per l’exterior de la Plaça Catalunya, tot assenyalant els culpables, per acabar front al Banc d’Espanya i procedir a l’enterrament amb música inclosa i bons altaveus.
Us convidem que vingueu i que en feu difusió pel Facebook i per tots els mitjans possibles.També podeu portar la família, veïns, etc.
Hi haurà batukada, zombis, l’enterrador, la justícia, molt humor negre i alguna sorpresa. Ens ho passarem de mort, important venir de negre, i si voleu amb caretes de zombis, etc.
Ens farà un vídeo el mateix col·lectiu que ens va gravar l’últim dia a fiscalia, serà un document per a l’història, de la nostra lluita: Estafa Banca, contra la banca.

Reserveu-vos el dissabte 13 de desembre a les 11h, sigueu puntuals, serem a la Plaça Catalunya davant del banc d’Espanya.

Us esperem a tots i totes, ara ens toca riure a nosaltres.

 
Celebramos la Victoria de Estafa Banca, contra la banca, sábado 13 de diciembre a les 11h, Plaça Catalunya delante del banco de España, con el entierro a los banqueros.

 En febrero del 2012 empezamos la lucha contra la banca y tras más de dos años en la calle, el 17 de julio de 2014, celebramos la victoria de la plataforma y el fin de la lucha en la calle, y ahora queremos hacer pública la Victoria con el Entierro de los banqueros.

Todas las personas que han luchado sin tregua, con lluvia, frío o calor, han recuperado lo robado por los banqueros con la estafa/corralito de las mal llamadas “preferentes” que eran los ahorros de la gente trabajadora, mayoritariamente jubilada.

Por fin ha llegado el momento de anunciar  públicamente nuestra victoria para que quede constancia de que nuestra lucha contra la banca ha sido un éxito para todas aquellas personas, que se acercaron a la plataforma y salieron a la calle a denunciar la estafa.Para cerrar esta historia tan macabra, que ha costado, incluso vidas y mucho sufrimiento a gente muy vulnerable, un grupo de personas de la plataforma hemos estado preparando EL ENTIERRO A LOS BANQUEROS.

Daremos una vuelta por el exterior de la plaza Cataluña señalando a los culpables, para acabar frente al Banco de España y proceder al entierro con música incluida y buenos altavoces.
Os invitamos a que vengáis y a que lo difundáis por el facebook y por todos los medios posibles. También podéis traer a la familia, vecinos, etc. 
Habrá batukada, zombis, el enterrador, la justicia, mucho humor negro y alguna sorpresa.
Nos lo vamos a pasar de muerte, importante venir de negro, y si queréis con caretas de zombis, etc.
Nos harán un vídeo el mismo colectivo que nos grabó el último día en fiscalía, será un documento para la historia, de nuestra lucha: Estafa Banca, contra la banca.

Reservaros el sábado 13 de diciembre a las 11h, sed puntuales, estaremos en Plaza Cataluña frente al Banco de España.

Os esperamos a tod@s,  ahora nos toca reír a nosotr@s.