Comunicado Prensa

Senyores, senyors periodistes

Un grup de ciutadans i ciutadanes estafats pels productes tòxics de les entitats bancàries com les participacions preferents i, en general per la mala praxis bancària, volem manifestar-los la nostra frustració pel poc espai mediàtic que el “corralito” de les preferents i totes les males pràctiques bancàries estan tenint en els mitjans de comunicació. Sabem que alguns de vostès han tractat el tema però com a ciutadans que paguem amb els nostres impostos els mitjans públics i que tenim un paper com a consumidors dels mitjans privats pensem  que hauríem de tenir més veu.

El percentatge de població estafada és elevat i els estafats som la part dèbil. L’equidistància no sempre és possible, de vegades, la discriminació positiva és necessària.  Com vostès saben la  relació entre els petits estalviadors i les entitats bancàries no és una  relació entre iguals. No oblidin que parlem d’estalviadors, de pensionistes que tenen els estalvis d’una vida immobilitzats a deu anys; d’aturats que no poden pagar la hipoteca ni fer ús dels seus diners; de milers d’enganyats a causa de la confiança en entitats que s’han fet grans gràcies als nostres estalvis i als dels nostres pares i avis. Cap de nosaltres som inversionistes o especuladors. No ho oblidin.

Si ens dirigim a vostès és perquè confiem encara en els mitjans de comunicació. Nosaltres no els podem patrocinar res, només els podem agrair que defensin, com nosaltres,  la llibertat d’expressió  i per això els demanem que informin amb continuïtat i profunditat del que està passant amb les entitats bancàries.

Rebin una atenta salutació,

Plataforma Estafa Banca

No hay comentarios:

Publicar un comentario