jueves, 1 de enero de 2015

Imágenes y Videos del entierro de los banqueros!

Dissabte 13 de desembre vam celebrar una gran victòria. Gracies a totes les persones que ho heu fet possible, lluitant cada setmana, amb fred, pluja o calor. Victoria de "estafa banca, contra la banca"  contra la estafa de les preferents i altres productes tóxics!

Després de quasi tres anys, celebrem l'enterrament dels banquers, i sortim a TV3! 
Us adjuntem links amb videos i fotos del "entierro a los banqueros" en breu farem una crònica, i més endavant si tot surt bé, un documental en DVD de la lluita d'estafa banca, quedarà per a la història.


http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Telenoticies-migdia/Mani-afectats-per-les-preferents/video/5396015/primera parte,del  #Entierro Banqueros, en directo toda la ruta de bancos y cajas, testimonios de Bcn, y  Los estafados en Villanueva, Córdoba, a través de Pedro Vera dan las gracias a estafa banca de BCN, gracias a ti Pedro!
Segona part del #Entierro Banqueros,  la ceremonia, en directo, gracies a  l' Aurea (peoplewitness.cat.okokitsme) dedicat als que han mort en la lluita contra l'estafa bancària, momento globos, manifiesto de la plataforma leído por la justicia! y entierro uno a uno de los banqueros, Anita botin buenissima despidiendo a su padre. 
Visca la batukada "Tombolàs" totes son dones, sense la dona no hi ha revolució!
13_12_2014_#EstafaBanca, gracies a Fotomovimiento, aquestes precioses fotos!

Un trocito de lo que nos grabaron el dia 17 de julio en fiscalia, despedida de la lucha. La Plataforma Estafa Banca celebra la victoria.