miércoles, 7 de mayo de 2014

CIUTAT DE LA IN JUSTICIA, Barcelona 7 de maig 2014Entre la tristor i la ràbia, banquers criminals, no tornareu a tocar als nostres jubilats!
Un cop més entre la tristor i la ràbia, emocions que ens fan moure aquests lladres criminals de la banca i els polítics, vers l'estafa de les preferents i productes tòxics a la classe treballadora majoritàriament jubilada.

Hem tornat a parlar de la Demetria jubilada estafada per la CX, que va morir dissabte 3 de maig, i no ens ha pogut acompanyar avui. GRAN LLUITADORA!

Avui el torn del judici verbal al company Jose i la seva companya Carmen.
Unes quantes persones de la plataforma, l’hem acompanyat al judici, la sala era gran i hem pogut entrar totes les que érem fent-li costat.
Avui el lladres de la Catalunya Caixa, han portat un testimoni, era la directora que va substituir al lladregot anterior, ja sabeu que els canviaven d’oficines, perquè els clients estafats no els trobessin.
Bé, comença el judici i les mentides per part de l'advocat de Catalunya Caixa eren constants, ha demanat fins i tot danys i perjudicis a les persones estafades que els han demandat, jajaja, seran cínics!
El millor de tot és que el nostre company Jose, s’ha adonat en ensenyar Catalunya Caixa, la prova del test d’idoneïtat segons la CX, signada pel client (obligatòria per fer la compra del producte tòxic que li van encolomar com si fos un termini fix) que no era seva.

TAXANNN,TAXANNN la signatura no era la d’ell ni de la seva dona, de qui era? Falsificada!
Això ha marcat un punt d’inflexió al judici, s’ha acabat la verborrea de l'advocat de la CX i de la directora que han portat de testimoni, s’han quedat MORTS!!
La jutgessa amb bon criteri ha reprovat a l'advocat de la CX que a sobre ha protestat, quan el Jose, ha demanat la impugnació del document per signatura falsa.
El cas és que ha durat més d’una hora, i hem hagut de suportar una vegada més les mentides i humiliacions que fan els i les treballadores, que es presten a mentir davant d’un jutge i tot, per defensar a qui? Treballen per la Màfia i ho saben!

El Jose i la Carmen s’han hagut d’enverinar la sang i la resta també, han sigut molts minuts de mentides, d’un advocat de la CX i una directora sense cap escrúpol.

Però a la vegada molts satisfets de poder portar als banquers que els han robat davant de la Justícia.
Per cert millor que no haguessin portat la directora de testimoni, ja que els ha sortit fatal, de tantes mentides que ha dit, s’ha contradit molt, i la jutgessa ho ha vist, jajaja.
En sortir de la sala, hem escridassat a l'advocat de la CX i s’ha amagat a la sala dels seus companys de professió, que també s’han emportat algun crit, la directora testimoni ha fugit al acabar la seva declaració de mentides encadenades.


Al final com sempre han vingut els segurates, però no tenim por, hem seguit cridant i l’advocat covard ha volgut ser acompanyat per un SEGURATA!

Ens veiem demà dijous 8 de maig a les 18h a fiscalia, pau claris, 162

Fins a la Victòria sempre!

  Anna

#enxarxa

No hay comentarios:

Publicar un comentario