jueves, 1 de enero de 2015

Imágenes y Videos del entierro de los banqueros!

Dissabte 13 de desembre vam celebrar una gran victòria. Gracies a totes les persones que ho heu fet possible, lluitant cada setmana, amb fred, pluja o calor. Victoria de "estafa banca, contra la banca"  contra la estafa de les preferents i altres productes tóxics!

Després de quasi tres anys, celebrem l'enterrament dels banquers, i sortim a TV3! 
Us adjuntem links amb videos i fotos del "entierro a los banqueros" en breu farem una crònica, i més endavant si tot surt bé, un documental en DVD de la lluita d'estafa banca, quedarà per a la història.


http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Telenoticies-migdia/Mani-afectats-per-les-preferents/video/5396015/primera parte,del  #Entierro Banqueros, en directo toda la ruta de bancos y cajas, testimonios de Bcn, y  Los estafados en Villanueva, Córdoba, a través de Pedro Vera dan las gracias a estafa banca de BCN, gracias a ti Pedro!
Segona part del #Entierro Banqueros,  la ceremonia, en directo, gracies a  l' Aurea (peoplewitness.cat.okokitsme) dedicat als que han mort en la lluita contra l'estafa bancària, momento globos, manifiesto de la plataforma leído por la justicia! y entierro uno a uno de los banqueros, Anita botin buenissima despidiendo a su padre. 
Visca la batukada "Tombolàs" totes son dones, sense la dona no hi ha revolució!
13_12_2014_#EstafaBanca, gracies a Fotomovimiento, aquestes precioses fotos!

Un trocito de lo que nos grabaron el dia 17 de julio en fiscalia, despedida de la lucha. La Plataforma Estafa Banca celebra la victoria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario