sábado, 3 de marzo de 2012

Maaaanos arriba!!! Esto es un atraco!!!!

És un dels crits de “guerra” que aquest matí, dissabte 3 de març, cridaven unes 1.432 persones concentrades davant del edifici de la Borsa i de la C.N.M.V., en ple Passeig de Gràcia de Barcelona. Convocades per la PLATAFORMA ESTAFABANCA i per l’entitat ADICAE, les persones estafades amb cridòria i enfurismats, s’han desplaçat pel Passeig de Gràcia avall, fins arribar a la Plaça Sant Jaume, fent les parades pertinents davant del Banc d’Espanya, La Caixa, Caixa Catalunya i alguna altra entitat bancària. Les persones manifestants, donant un gran exemple de civisme, s’han aturat una bona estona a la Plaça de la Catedral, informant als ciutadans del “CORRALITO” que està passant a l’Estat Espanyol i en particular a CATALUNYA.
Amb crits de Banqueros ladrones!!! Devuelvan los millones!!!! , i repartint pamflets, els manifestants han informat els vianants, que han mostrat molt d’interès.
Les participacions preferents, deute subordinat i altres productes tòxics que han col·locat 52 entitats bancàries, són la causa de la creació de la Plataforma ESTAFABANCA, la qual esta aglutinant els afectats del “CORRALITO”, malgrat que no fa ni un mes de la seva formació (ni 3 setmanes), el nombre de membres esta creixent a una velocitat de vertigen.
ADICAE ha fet lectura del seu manifest a la Plaça de Sant Jaume i ha donat per tancada la seva actuació. En aquest moment, membres de la Plataforma Estafabanca, s’han dirigit a la multitud, per convocar-los a l’ assemblea que es faria a la plaça Catalunya, d’aquesta manera la majoria de manifestants, tot fent un passeig per la calçada lateral de les Rambles , s’han concentrat a la Plaça i demostrant una gran capacitat d’entesa entre tots els assistents, han decidit els propers moviments de protesta que començaràn aquest dimarts (i següents) a les 18.30 davant del edifici de la Borsa i de la C.N.M.V, fins aconseguir que facin el paper, pel que paguem tots els contribuents.

Segons l’opinió de la Plataforma, el moviment social d’avui ha estat tot un èxit, tant pel nombre de persones participants com pel comportament cívic, la iniciativa per preparar els propers moviments i la voluntat d’extendre la tasca informativa pels barris i pobles del país.

Esperem així transmetre la nostra energia al senyor Julio Segura, per tal que pugui fer amb més eficàcia i celeritat la feina que se li ha anat acumulant: controlar les entitats bancàries espanyoles.

Moltes gràcies a totes les persones assistents a la protesta d’avui i fins a la propera (es a dir, aquest dimarts...)



1 comentario:

  1. Si voleu veure fotografies de la manifestació a la ciutat de Barcelona visiteu aquest web: http://www.flickr.com/photos/beceene/sets/72157629139310134/

    ResponderEliminar